Technisch advies

You are here

Als bouwkundig geschoolde architect of in technieken geschoolde ingenieur bent U niet vertrouwd met specifieke materiaaltechnologie. Geen probleem, het deskundig advies, geschoeid op een academische scholing in de industriële chemie aangevuld door diverse certificaties, is uitermate complementair aan uw expertise.

Keuze van coating voor applicatie op een ETICS systeem, probleem van corrosie van een aluminium leuning, afbladdering van brandwerende coating,...? De mogelijkheden zijn eindeloos, het advies steeds hoogstaand en to-the-point.

Naast individuele vragen over specifieke materie kan u beroep doen op Chemie in Bouw om uw technisch dossier of lastenboek te screenen, te optimaliseren of simpelweg de juiste weg te wijzen. Let op, wij maken uw lastenboek niet, wij gaan u helpen om een maximaal deskundig lastenboek op te stellen.

Chemie in Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring met producten en systemen van diverse producenten.  We werkten mee aan renovaties van meer dan 1000 gevels aan de Belgische kust.  De kans is groot dat uw probleem onze revue al meermaals is gepasseerd en wij u snel de oplossing kunnen bieden.

Ook wij studeren dagelijks bij om u de beste ondersteuning te geven.

Interesse ?  Contacteer Chemie in Bouw bv !