Inspiratie voor uw renovatie

“Is uw gevel aan een facelift toe ?” is een gekende slogan van John Saey Renovatie.

Uw gebouw, gevel trotseert al decennia lang de elementen en is aangetast, heeft nood aan onderhoud of een nieuw kleedje of … is tot op de draad versleten.

Als eigenaar of vereniging van mede-eigenaars beslist u om de koe bij de horens te vatten en uw gevel te pimpen, te onderhouden, te renoveren.  Uw buren deden het immers al voor en hun lelijke eendje werd opnieuw een stralende zwaan.

Gevel met betonrot.JPG

Een kwalitatieve uitvoering en een duurzaam resultaat zijn echter geen evidentie.  Een aantal stappen moeten in acht genomen worden.  Elke stap vormt een schakel in de ketting.  De sterkte van de ketting is … ja, afhankelijk van de sterkte van de zwakste schakel.

Het is belangrijk dat er een deskundig renovatieteam wordt samengesteld.  Dit start met de aanstelling van een deskundig architecten- en/of studiebureau, de selectie van gespecialiseerde aannemer(s) en de keuze voor gecertificeerde producten en systemen die worden aangebracht volgens strikt te volgen richtlijnen.

Hierbij sluiten domeinspecialisten aan.  Chemie in Bouw bvverkort CiBO, is zo’n domeinspecialist.  CiBO zorgt voor een diepgaande diagnose die de architect toe laat een op de problematiek gericht lastenboek op te maken.  CiBO helpt bij de selectie van geschikte systemen en producten en adviseert bij de aanstelling van de gespecialiseerde aannemer.  CiBO staat ook in voor een kritische inspectie van de uitvoering van de werken en kan, desgewenst, een verzekeraar adviseren bij het verlenen van een garantieverzekering.

Met andere woorden : Chemie in Bouw bv elimineert de zwakke schakels, tilt de kwaliteit van uw werf naar een hoger niveau en verzekert een duurzaam resultaat.

Is uw doelstelling ook een kwalitatief en duurzaam resultaat ?  Laat u vervolgens bijstaan en contacteer Chemie in Bouw bv.

Deel dit bericht via